Uputstvo za prodavce

  • Kako da postavim neki artikal u prodaju?
  • Koliko će se moj artikal zadržati u prodaji kada ga postavim?
  • Da li sam dužan da artikle koje više nemam povučem iz prodaje?
  • Šta se dešava ako sam neko vreme odsutan, a moji artikli su u prodaji i kupci ne mogu da me kontaktiraju?

· Kako da postavim neki artikal u prodaju?

Postavljanje artikala je veoma jednostavno i lako. Za početak potrebno je da se registrujete na sajt, čime ste postali član BudiSvoj.com sajta za oglasavanje proizvoda i usluga. Ako ste već registrovan član potrebno je da preko linka PRIJAVA pristupite svom nalogu.

Klikom na link PRODAJ otvoriće vam se forma koju pažljivo popunite, detaljan opis samog proizvoda je veoma bitan jer kupcima olakšavaju potragu za artiklima, a samim tim vama povećavaju prodaju. Nakon što ste sve popunili od traženih informacija postavite dobro vidljive slike I kliknite na dugme postavi. Od tog trenutka vaš artikal je otišao na proveru kod Administratora sajta i nakon provere brzo će biti pušten u prodaju.


· Koliko će se moj artikal zadržati u prodaji kada ga postavim?

Svi postavljeni artikli u prodaji ostaju 180 dana, ili dok sam prodavac ne obriše svoj artikal iz prodaje. U slučaju da neki artikal koji je u prodaji više nemate na stanju, potrebno je da ga obrišete sa sajta.

· Da li sam dužan da artikle koje više nemam povučem iz prodaje?

U slučaju da neki artikal koji ste postavili u prodaju više nemate ili ne želite da prodate, potrebno je da ga izbrišete sa svoje liste postavljenih artikala, kako nebi zbunjivali kupce artiklom koji ustvari više ne prodajete.