Uputstvo za kupce

Da bi ste mogli da kupujete na BudiSvoj.com potrebno je da budete registrovan član. Nakon obavljene registracije i nakon prijave na sajt potrebno je da pronađete željeni artikal. Pre nego što se odlučite za neki artikal proverite da li je to zaista ono što vi želite da kupite, raspitajte se porukom kod prodavca tog artikla da li ima vašu veličinu i raspitajte se o svim ostalim karakteristikama koje vas zanimaju. Tek kada ste apsolutno sigurni da želite taj artikal, tada pozovite prodavca i dogovorite kupovinu.

Ocene

Dobro pogledajte komentare i ocene koje ima prodavac od koga želite da kupite neki artikal, u koliko ima više negativnih od pozitivnih ocena mi vam nikako ne preporučujemo saradnju sa takvim prodavcima.

Kada obavite kupovinu nekog artikla i isti dobijete, lepo bi bilo da dođete na sajt i ostavite svoju ocenu i komentar o tom prodavcu, na taj način će te drugim kupcima pomoći da utvrde koliko je taj prodavac kvalitetan i pouzdan.

Takođe i prodavac ima mogućnost vas da oceni kao kupca, kako bi drugi prodavci mogli da vide koliko ste vi pouzdan kupac. O oba slučaja veliki broj negativnih ocena može rezultirati uklanjanjem takvog člana sa sajta.

Nemojte pristajati da plaćate prodavcima robu post netom ukoliko nemaju pozitivnih ocena ili imaju negativnih, moguće je da se radi o pokušaju prevare.